Presentació

[vc_row type=»full_width_background» bg_position=»left top» bg_repeat=»no-repeat» bg_color=»#ffffff» scene_position=»center» text_color=»dark» text_align=»left» top_padding=»50″ bottom_padding=»50″][vc_column width=»2/3″][vc_column_text]

Fundació Privada AFMA és una entitat sense ànim de lucre constituïda el 4 de juliol de 2006. La iniciativa de la Fundació va partir de l’Associació per al Foment de les Mesures Alternatives (AFMA), creada l’any 1997 per promoure la inserció sociolaboral de col·lectius en risc d’exclusió i especialitzada en la realització de serveis forestals amb població reclusa.

Des de l’1 de desembre de 2006, la Fundació es troba inscrita al Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 2272.

Amb data 15 de febrer de 2010, el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya va resoldre inscriure la Fundació AFMA en el cens d’entitats col·laboradores d’inserció amb efectes jurídics de 16 de desembre de 2009. Així mateix, el 28 d’abril de 2010, l’Agència Tributària de Badalona va reconèixer la Fundació com a entitat de caràcter social.

La Fundació afavoreix la contractació d’interns de centres penitenciaris i joves sotmesos a mesures judicials per dur a terme tasques de neteja forestal, tal com ja ho feia l’Associació, i tasques de d’obra, pintura, mudances i altres encàrrecs arreu de Catalunya.

Els requisits d’admissió d’interns per treballar són els següents:

  • Gaudir del tercer grau penitenciari o de llibertat condicional
  • Posseir un historial personal( perfil penitenciari, criminològic, psicològic, laboral i familiar) que manifesti una bona evolució global
  • Acreditar experiència en tasques d’esforç físic
  • Posseir capacitat d’integració i de treball en equip.
  • Haver superat els cursos de formació per ser competent en el treball específic.

En última instància, l’objectiu és afavorir en els treballadors un conjunt d’hàbits i competències que els permeti estar en condicions d’inserir-se amb èxit en el mercat laboral una vegada acabada la fase de reclusió.

La filosofia de la Fundació té un caràcter eminentment formatiu, de manera que les diferents tasques desenvolupades pel seu personal i particularment el treball s’entenen com a una forma de desenvolupament personal i com a forma de millora de la pròpia autoestima, creixement de l’autonomia personal i adquisició de competències per inserir-se en la societat i en el món laboral.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=»1/3″][/vc_column][/vc_row]

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *