Curs d’activitats d’explotació forestal

El dia 22 de maig va començar el curs Activitats d’explotació forestal, subvencionat per Fundació «la Caixa» dins la convocatòria d’Inserció Laboral 2012. El curs té una durada de 240 hores i els participants són 15 persones en risc d’exclusió social derivades pel Centre d’Iniciatives per a la Reinserció de la Generalitat de Catalunya.

Incorporació a la federació d’Entitats Catalanes d’Acció Social

Amb data 11 d’abril de 2013, la Junta Directiva de la federació d’Entitats Catalanes d’Acció Social (ECAS), que treballen de manera prioritària amb col·lectius en situació o risc d’exclusió, ha aprovat i comunicat l’adhesió de Fundació Privada AFMA com a nou soci.

Projecte cofinançat per l’Obra Social «la Caixa»

L’Obra Social «la Caixa» ha atorgat una subvenció de 24.000 € a un projecte presentat per Fundació Privada AFMA al Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials 2012. L’esmentat projecte té com a objectiu la reinserció laboral de 15 persones en règim penitenciari de tercer grau proporcionant-los formació i capacitant-los professionalment en treballs d’explotació forestal.
El president de Fundació Privada AFMA, Jesús Lanao, i la directora d´Àrea de Negoci de “la Caixa” a Centre Gràcia, Núria Salvador, van signar el dia 17 de setembre el corresponent conveni.

Descarregar nota de premsa